Partners


Over onze partners

Swaalf Natuursteen heeft goede contacten in relatie tot natuursteen in binnen- en buitenland, zoals gespecialiseerde bedrijven voor grotere hoeveelheden maatwerk, tegelzetters, natuursteen stellers, aannemers, ontwerpers en architecten. Ook hebben we goede contacten met collega steenhouwers die allemaal zo hun specialismen hebben. Wij werken regelmatig samen met beeldhouwers, kunnen opdrachten (laten) uitvoeren, in natuursteen, maar ook in brons en wij kunnen een passende sokkel leveren en plaatsen. Hieronder vindt u enkele partners van Swaalf.

Norvold Memorials

Norvold Memorials

Gedenkstenen

Al vele jaren zijn wij marktleider in Nederland op het gebied van ruwe gedenkstenen. Nergens treft u meer keuze en een betere kwaliteit. Kijkt u maar eens rond op deze website. Onze producten zijn verkrijgbaar via gerenommeerde steenhouwerijen.

www.norvoldmemorials.nl

Peter Mulder

Peter Mulder

Grafbeplanting

Peter Mulder voor stijlvolle grafbeplanting en rustplaatsverlichting

www.grafbeplanting.nl

Stichting hoogvliegers

Stichting hoogvliegers

Gehandicapte avontuur

Wij laten zieke of gehandicapte kinderen (6 tot en met 17) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten. In de afgelopen 5 jaren vlogen er meer dan 5.000 kinderen. In 2013 vliegen er meer dan 1.000 kinderen.

www.stichtinghoogvliegers.nl

Kees Verkade

Kees Verkade

Beeldhouwer

Na zijn opleiding aan de Koninklijke Academie in Den Haag boetseert beeldhouwer Kees Verkade (geb.1941) de mens in al zijn facetten, met de nadruk op beweging en emotie.

www.keesverkade.com

Studio Kuin

Studio Kuin

Architectonische vormgeving

Onze uitdaging ligt in het eigentijds vormgeven met een geheel eigen stijl voor klanten met een klein of groot budget waarbij het plan in stappen wordt uitgevoerd en vooral persoonsgericht is.

www.studiokuin.nl

Kitty Warnawa

Kitty Warnawa

Nature in sculptures

Hallo. Ik ben Kitty Warnawa, ik maak bronzen sculpturen. Ik heb mijn atelier in Zandvoort, Noord-Holland, maar je kunt mij ook heel vaak in de natuur vinden waar ik de inspiratie voor mijn werk vind.

www.warnawa.nl